Nu skapas en ny avdelning inom Gota Media! Internetbyrån, som idag är ett dotterbolag i Gota Media-koncernen, går in som en egen avdelning. Fr.o.m 2021-01-01 kommer Internetbyrån bli Gota Media Webbyrå!

Förutom att leverera hemsideslösningar, så kommer vi också framöver att utveckla content marketing, nativekampanjer, insiktsarbete och marknadsanalys till företag.

Ny chef för avdelningen blir Åsa Rasmussen, som kommer från Gota Media affärsutveckling och har haft ett nära samarbete med Internetbyrån under flera år. Olof Dalborg, som är vd för Internetbyrån, kommer att börja som projektledare inom e-handel i Gota Medias distributionsbolag Point Logistik.

 

” Från 1:a november är min arbetsgivare Point Logistik, som också ingår i Gota Media, där jag kommer arbeta som projektledare med uppdrag att utveckla affärer inom e-handel och paket. Det känns jättekul att få jobba med logistik för e-handel som är jättehett just nu. Jag har arbetat lite parallellt med detta sedan innan sommaren och har kommit till ett fantastiskt kompetent gäng.

Det känns också kul att Internetbyrån som jag varit med och startat, drivit som VD under många år fortsätter med ett kanongäng. Vill ni få en fantastisk sajt byggd kan ni fortsätta vända er till dem och är ni nyfikna på vad jag sysslar med får ni gärna höra av er!”

– Olof 

”Nu är jag ny på jobbet, men ändå inte! Det känns jättekul att få komma in i det här gänget och att få vara med att utveckla vårt erbjudande inom hemsidor och andra tjänster till företag i våra regioner. Jag tycker att det är toppen att vi inom Gota Media satsar på och utvecklar våra tjänster i en och samma avdelning. Själv har jag en bakgrund inom marknadsföring, grafisk formgivning, projektledning och marknadsanalys. Nu kommer jag in i ett kompetent team som Olof har byggt upp som jag ser fram emot att få vara en del i.”

– Åsa 

 

Personalstyrkan är i övrigt densamma och mailadresserna kommer att ligga kvar parallellt med de nya den första tiden. Den nya info- och supportmailen kommer att bli:

wbinfo@gotamedia.se & wbsupport@gotamedia.se